prva.jpg
Heading layer
prva_sidro.jpg
previous arrow
next arrow

hudicev lonec logo2


Malice z dostavo za podjetja


Za podjetja na obalnem področju nudimo posebno in široko ponudbo toplih malic -  z dostavo! Zavedamo se, da je kvalitetna prehrana na delovnem mestu pogosto postavljena na stranski tir, zato imamo za malice pripravljeno bogato stalno ponudbo, vsak dan pa je za naročenje na voljo tudi dnevna ponudba toplih obrokov. Malice dostavljamo od ponedeljka do petka, naročila pa zbiramo najkasneje do 9. ure zjutraj za tekoči dan.


Catering


Catering za različne priložnosti (poslovne večerje, slavnostna kosila, pogostitev zaključnih skupin, praznovanja, pikniki, seminarji, konference, poslovna srečanja, poroke...) Poskrbimo za dostavo in postrežbo jedi ter nudimo na razpolago opremo ter inventar, saj se zavedamo pomembnih detajlov, ki se z našo pomočjo povežejo v celoto.Prilagodimo se vašim željam in stremimo k temu, da vas z našimi uslugami navdušimo, ne le zadovoljimo! Našim strankam se posvetimo individualno in načrtujemo skupaj z njimi - od ideje do izvedbe. 

k

hudicev lonec logo2
"Lakota je najboljši kuhar."

Pri nas lakote sicer ne poznamo,
imamo
pa najboljšega kuharja!

Restavracija Staro sidro

map marker 24Obala 55
6320 Portorož

mobile phone 8 24Telefon: 05 674 50 74


clock 7 24Pon.: 11:00 - 15:00
Tor. - Pet.: 11:00 - 23:00
         Sob., Ned.: 12:00 - 23:00

Rezervirajte svojo mizo zdaj
 
Pokličite na: 05 674 50 74

ali pošljite povpraševanje na:
info@starosidro.si
 

rez

Copyright HUDIČEV LONEC catering in gostinske storitve, Peter Planinc s.p. © 2019 Vse pravice pridržane.  Avtor strani   O piškotkih

© 2017 Your Company. All Rights Reserved. Designed By WarpTheme

Please publish modules in offcanvas position.